2015. június 29., hétfő

7 minutes in Heaven (Sungjae x Ravi)

Szereplők: Ravi(Vixx) és Sungjae(BtoB)
Figyelmeztetés: +18
Páros: Sungjae x Ravi
Leírás: Minden baráti társaságnak kötelező legalább egyszer összeülni és játszani valami olyan játékot, amivel szívathatják egymást. Raviéknál ez már egy rendszer, minden hétvégén találkoznak és isznak vagy játszanak. Viszont nem minden este végződik szépen, vagy legalább is nem a terveink szerint, mint ahogy ez sem. Vajon ki Ravi titkos jótevője? És ha megtudja, elfogadja-e vagy sem?
Shiro-chan


Szinte nincs olyan tinédzser ezen a Földön, aki ne ismerné a Hét perc a Mennyországban című játékot. De ha még is létezik ilyen, elmondom mi az. Kiválasztanak melléd egy partnert, akivel hét kerek percet –se többet, se kevesebbet- kell eltöltened egy sötét helyen. Lehet ez egy vécéfülke, egy zuhanykabin, egy szekrény, akármi. A jelenlévő fiatalok a fürdőszobától elkülönített vécét választották helyszínnek, hisz az elég szűk ahhoz, hogy közel kerülhessenek egymáshoz. Jelenleg tizennégy ember játszik és várakozik arra, hogy vajon az üveg kire fog mutatni. A társaság fele már túl volt a nehezén, hisz most nagy gyomorral kellett, hogy rendelkezz. Az est témája a szex volt. Két választásod volt: szexelsz, vagy csak beszélsz róla? A bátrabbak a szexet választották, míg a félénkebbek –vagy valamit tervezgetők- a beszédet. Az üveget megpörgette az előző játékos –aki egyébként egy egész szép menetet tudhatott maga után az egyik lánnyal-, majd az üveg eleje a Ravi nevű fiatalemberre esett.
- Szexelsz, vagy csak beszélsz róla? –tette fel az ominózus kérdést a fiú, mire Ravi arcán egy hatalmas mosoly ült ki.
- Merre is van a helyszín? –kérdezte, mire a többiek hangos füttyögésben és tapsokban törtek ki. A házigazda elvezette őt a helyiséghez, ahol elmagyarázta a szabályokat.
- Nem fogod tudni ki az, aki bejött hozzád. Nem kérdezhetsz róla vagy tőle semmit. Egész végig csendben kell lennie, te annyit sikoltozol, amennyit akarsz. És ebből következik a legfontosabb szabály: minden engedett, ami erotikus, de semmi, ami gyengéd. Értve vagyok? –magyarázta a lány.
- Igen. – bólintott Ravi határozottan.
A fülkébe belépve hirtelen idegesség futott át rajta. Régen volt már részese egy kiadós körnek, így nagyon remélte, hogy aki ide jön kedveskedik neki ilyesmikkel. Viszont nem csak ebben reménykedett. Azt akarta, hogy élete nagy szerelme, Sohyun jöjjön ide és eltölthessenek együtt kellemes perceket. Elképzelte, ahogy a lány bepucsít előtte és hangos sóhajokkal jutalmazza a tudását. Szinte érezte a tenyere alatt azokat a formás fenekeket és melleket, amiket rövid időn belül markolászni fog. Minden egyes erotikus gondolattal egyre jobban begerjedt, így mire nyílt az ajtó, férfiassága szinte teljesen kemény lett. Az ajtó kinyílt, majd becsukódott.
- Szia. –köszönt Ravi a láthatatlan személynek. – És most mit fogunk csinálni?
Kérdésére nem szavakban, hanem tettekben kapott választ. Társa egy gyors és durva csókot nyomott szájára, amitől teljesen elkábult. Bárki is vagy, eszméletlenül csókolsz. –gondolta magában. A következő dolog, amit érzett, hogy az a valaki, aki bejött éppen nadrágjából bontogatja ki. Ez a személy guggolt Ravi előtt, így megfelelő magasságban lehetett a fiú meredező tagjával. Alsóján keresztül játszott egy kicsit a kiválasztott fiúval. Apró csókokat hintett pénisze köré, majd belső combját kóstolgatta. Mindketten tudták, hogy nincs sok idejük, így mihamarabb elkezdték a dolgot. Az immáron térdelő alak lefejtette a –minden értelemben- álló fiú nadrágját és mit sem várva rákapott. Fejét, mint egy szakértő, úgy mozgatta a srác férfiasságán. Nyelvével aprókat körözött, míg feljött a tövétől a makkjáig, majd vissza. Egy hangos cuppanással vált el tőle, hogy kezeibe vehesse a lüktető péniszt. A bőrt húzogatta rajta, fel-le. Néhol megállt, hogy megnyomkodhassa, vagy éppen verhesse egy kicsit az ínycsiklandozó finomságot. Míg kezeivel munkálkodott, addig száját visszavezette Ravi combjaira, amit szívni kezdett. Amint úgy érezte, hogy biztos ott lesz egy folt, áttért a fiú heréire. Jobbról balra nyalogatta, majd egybe bekapva mindkettőt szívta azokat. Majd miután megunta ezeket, visszatért Ravi hímvesszőjére. Mint egy jégkrémet egy forró nyári napon, úgy nyalogatta ő is férfiasságát. Imádta az ízét, a tapintását, a sikamlósságát. Azt kívánta, bárcsak ne hét percük lenne összesen, hanem inkább hetven, amiben kiélheti minden mocskos képzeletét Ravival. A dolgozó fél érezte, hogy kevés idejük maradt, így nagyobb fokozatra kapcsolt, és erőteljesen és határozottan szopta a fiút. Eközben Ravinak fogalma sem volt, hogy mit reagáljon a történtekre. Ez az egyik legjobb orális szex, amit eddig átélt. Tudta, hogy kint mindent szín tisztán lehet hallani, hisz ők is hallottak mindent, így kicsit félt attól, hogy a többiek meghallják kéjes nyögéseit. Átgondolta a dolgokat, és rájött őt ezt egy cseppet sem érdekli. Egymás után engedte el mély és férfias nyögéseit. Úgy érezte, hogy tényleg a Mennyországban van. Főleg mikor átfutott rajta a jól ismert bizsergés, és mindenét összeszorítva élvezett partnere szájába.
- Köszönöm. –lihegte. –Menthetetlenül köszönöm.
A jótevője ment ki elsőként a vécéről, hisz ez volt a szabály: mindig az utolsó távozik elsőként. Pár perc elteltével Ravi is összeszedte magát és csatlakozott a többiekhez. Mint az előző körök lefolyása után, senki nem szólt egy szót se.
- Sungjae, mintha lenne valami fehér a szádon. –nyúlt Sohyun a Sungjae nevű fiú szájához, hogy letörölje azt a bizonyos fehér dolgot.
- Oh, köszönöm. Úgy tűnik fagyis maradtam. –mosolygott a fiú.
- Milyen fagyit ettél? –kérdezte a lány.
- Amilyet te sose fogsz. –kuncogott, mire a lányból egy hatalmas kacaj tört ki. Ravi úgy érezte, hogy legszívesebben leütötte volna Sungjae-t, amiért az ő jövendőbeli feleségével flörtöl, ám jólneveltsége és jelenlegi nyugodtsága miatt nem tette ezt meg.

Már igen későre járt, mikor a „kiválasztottak” elosztották maguk között a hét szobát. Ravi az egyik legeldugottabbat választotta, hogy Sohyunnal úgy hancúrozhassanak, ahogy akarnak. Szinte biztos volt benne, hogy a lány volt az, aki kielégítette őt akkor, ott. Ki más lehetett volna, hisz rengeteg érzelem volt azokban a mozdulatokban. A fiú idegesen, még is boldogan ücsörgött az ágyon várva kedvesét, hogy betoppanhasson. Az ajtó újra kinyílt, majd becsukódott. A szobában sötét volt, egészen addig, amíg az illető aki belépett, fel nem kapcsolta a villanyt. Ravit valahol itt verte pofán az élet.
- Te meg mit keresel itt? – rivallt rá partnerére.
- Ugyan már Hyung, az előbb még nem így viselkedtél. – aki elvezette Ravi az öröm egyik otthonába, akivel ma egész este lennie kell, az nem más, mint Yook Sungjae. Az iskolában egyel alatta van, és egészen idáig Ravinak nem volt vele semmi baja. Sungjae a sokkos állapotban lévő Ravihoz lépett, az ágyra térdelt, majd megcsókolta őt. Az idősebb fiút valamiféle áramütés érte, ahogy ajkaik találkoztak és ellökte magától Sungjaet.
- Mi a faszt csinálsz?
- Folytatom, amit megkezdtünk.
- Velem biztos nem. Én mentem és megkeresem az igazi partnerem, Sohyunt.
- Sok sikert. Szerintem két leszbi nem örülne neki, ha egy igazi faszt lóbálnának meg előttük, mikor kettesben vannak, de te tudod. – vonogatta a vállát a fiatalabbik, majd elterült az ágyon.
- Parancsolsz?
- Sohyun a barátnőjével, EunBi-val van. És ők együtt vannak, mert leszbikusok.
- Az képtelenség!
- Pedig de. Egész régóta tudja ezt róla mindenki, vagyis… majdnem mindenki. – a fekvő srác egy gúnyos mosollyal ajándékozta meg sokkos állapotba került barátját.
- Na most magyarázz el nekem mindent! – mondta idegesen Ravi, majd Sungjae csípőjére ülve ragadta meg őt pólójánál fogva. Eközben Sungjae végig simított a fiú gerincén, majd egész egyszerűen belemarkolt fenekébe.
- Imádom ezt a pózt, cica.
- Nem vagyok a macskád, te perverz dög. –közölte, majd egy hatalmas pofont adott az alatta lévőnek.
- Na jó, üsse kő, elmondom. Sohyun pár hónapja jött rá másságára, mikor EunBi szerelmet vallott neki. Pár napig gondolkodott a dolgon, míg végül igent mondott a lánynak. Nagyjából két hét után belevetették magukat a dolgok közepébe, és megtörtént az első szexuális alkalmuk. Aztán jött egy kis félreértés, és Sohyun arra kért, hogy feküdjek le vele, hogy biztos lehessen a döntésében. Őszinte leszek, ahhoz képest, hogy leszbikus, nagyon élvezte az igazit a mű helyett, ne tudd meg milyeneket sikoltozott. – és Ravi itt már teljes erejéből ütötte meg a fiút, mire az nevetésben tört ki. – A sztorihoz hozzátartozik, hogy biszexuális vagyok, és ebből a társaságból már mindenki megvolt. Egyetlen ember kivételével, aki pedig te vagy.
- Engem hagyj ki az ilyen terveidből, légy szíves, és ne hazudozz nekem. Elmentem.
- Jó menj csak. De ne várd, hogy bárki kielégítsen, miután láttad, ahogy a két lány melle összeér, miközben csókolóznak, vagy éppen mikor kinyalják és megujjazzák a másikat. Jó szórakozást. – Ravi egy pillanatra maga elé képzelte a képet és akaratlanul is, de felnyögött. Ennél erotikusabb látványt régen látott már. Mi tévő legyen? Fogalma sem volt róla, hogy most elmenjen, és mindenki megutálja, vagy itt maradjon és megerőszakolja valami őrült. Az ágy szélére ült egy nagy sóhajtás keretében. Pár pillanat után mozgolódást érzett, majd két kar fonódott dereka köré. –Én segíthetek ezen. –suttogta a fiú fülébe, miközben végig simított annak férfiasságán.
- Még csak az kéne.
- Pedig pár órája még te is élvezted.
- De most már nem akarom.
- A szád ezt mondja, viszont a tested nem. Plusz nem csak te vagy ám felizgulva, hanem én is. Fogalmad sincs róla, hogy mennyire vágyakozok azok után a nyögések után. Azt akarom, hogy magam alól halljam őket.
- Nem elég, hogy megakarsz fektetni, de még én lennék a csaj? Na erről szó sincs. Én nem vagyok senki alávetettje.
- Jó, nekem mindegy. Én mindegyik pozíciót élvezem.
- Te most tényleg ezt akarod?
- Igen. Nem kell több, csak egyetlen éjszaka. –csókolt végig Sungjae hyungja nyakán.
- És miért? Hogy én is fent legyek a listán?
- Azért is.
- És még miért?
- Az maradjon titok. –mondta, majd egy édes csókra húzta a fiút. Sungjae nem várt semmit, nyelve egyből betört a másik szájába, hogy izmaik vad csatát küzdhessenek. Ravi egyből kapcsolt, így a fiatalabbikat csípőjénél fogva tolta beljebb az ágyon, ám minden egyes centivel követte őt. Végül teljesen elfektette az ágyon és a fiúk kezei vándorútra indultak. Sungjae kezei Ravi hátát és fenekét cirógatták, míg Ravié Sungjae mellkasát. Bimbóit nyomogatta, csavargatta, simogatta addig, amíg egészen meg nem keményedtek kezei alatt. Sungjae egyetlen mozdulattal rántotta le partnere pólóját, aminek következtében elé tárult egy kisebb Paradicsom. Az idősebbik kockáin végig simítva érezte, ahogy pénisze az eddiginél is jobban megkeményedik. – A csokik hozzád képest semmik.
- Akkor ezt azt hiszem, bóknak veszem. –mondta, majd a másik fiú pólója is valahol a szoba túl végén landolt. Ravi egyből kapott az alkalmon és Sungjae mellbimbóit kezdte nyalogatni. Basszus, ez nagyon finom. Vajon lent is ennyire jó? – az utolsó gondolatától kirázta a hideg. Igen, lefog vele feküdni, de nincs az a pénz, amiért szájába venné egy másik srác péniszét.
A hosszú csók csaták közben lekerültek a fiúkról a nadrágok, zoknik, alsóneműk, minden, egészen addig, míg teljesen meztelenül nem vonaglottak egymáson. Ravi kezébe fogta sajátja és Sungjae farkát, és egymásnak dörgölve azokat verte ki maguknak. Mindkettőjük száját kéjes nyögések hagyták el, a levegőben csak úgy terjengtek a belőlük áradó hormonok.
- Ravi, térjünk végre a lényegre, én ezt nem bírom. –nyöszörögte Sungjae.
- Kérd nagyon-nagyon szépen. –dörmögte Ravi mély hangján.
- Hyung, kérlek, tedd be nekem a finom és ízletes farkad. Hyung, ugye megteszed ezt nekem? – mint egy igazi kurva, Sungjae úgy esdekelt a srác tagjáért. Mondjuk a kurva szó nem állt tőle olyan messze, bár ő sokkal inkább volt hímringyó, mint sem kurva.
- Ennél jobban meg se tudtál volna győzni. –mondta, majd szájába véve néhány ujját nyalogatni kezdte azokat. Amint eléggé nedvesnek érezte őket, mutatóujját felhelyezte Sungjae-ba. Legnagyobb meglepetésére minden probléma nélkül bement neki. Sose gondolta volna, hogy egyszer három ujjal fog kitágítani egy srácot, de így lett. – Nagyon nedves vagy ide lent, ugye tudod? –dörmögte a fiút fülébe.
- Egy ilyen látványtól és élménytől ki ne lenne az?
- Viszont nagy tág is vagy.
- Hát persze, hogy az vagyok. Múlt héten is meghúztak, viszont néha-néha magamnak is csináltam.
- Te beteg vagy.
- Tudom. Viszont jó az ágyban.
- Na azt majd meglátjuk. –mondta Ravi, majd egy gyors mozdulattal kirántotta ujjait, ami miatt Sungjae-nak pillanatnyi üresség érzete támadt. Pár pillanat múlva Ravi húzott néhányat péniszén, majd szépen, lassan tette be azt a fiú nyílásába. Legszívesebben elmerült volna egyszerre az egészben, viszont Sungjaet és magát is kínozna akarta. Hosszú percekbe telt, mire tövestül benne volt Ravi Sungjae-ban, holott az utóbbinak csak egy kicsit feszítettek az izmai. Ravi tényleg különleges, annyira kitölt, mint még soha senki. – gondolta egyik mámoros pillanatában Sungjae. Mihelyst Ravi tövig benne volt a másikban, száját egy öblös nyögés hagyta el. Eleinte lassú és gyengédebb lökésekkel próbálkozott, ám mikor az egyik erősebbre sikerült, eltalált valamit Sungjae-ban, mire az egy hatalmasat kiáltott. És itt volt az a pont, hogy nem tudta magát visszafogni. Az alatta fekvő fiú lábait felhúzta annyira, hogy az dereka köré fonhassa azokat, így is nagyobb teret adva Ravinak. A lökései gyorsak, erősek és határozottak voltak. Olykor-olykor lopott egy-egy csókot Sungjae-től, de menetük nagy részét nyögéseik töltötték ki.
- Csere van, Ravicica. Másik pózt akarok! –közölte a fiatalabbik, majd lassan ugyan, de fekvő helyzetbe tette Ravit, míg ő ráereszkedett férfiasságára. Eleinte csak ő ugrált a fiún, majd Ravi csípőjét is beleadva dobálta Sungjaet. Ravi még több gyönyört akart hozni Sungjae-nak, így péniszére markolt és verni kezdte azt. Nem túl sok idő múlva mindketten érezték, hogy közel a vég, így egy magasabb tempóra váltotta. Először Sungjae-t érte a beteljesülés hulláma, majd miután minden izma összeszűkült Ravi farka körül, ő is elélvezett. – Köszönöm szépen Ravi, imádlak.
- Én is köszönöm. –mondta, majd egy apró csókot nyomott a fiú homlokára.


Hétfőn Ravi izgatottan ment iskolába, hogy újra láthassa Sungjae-t. Egész úton győzködte magát, hogy csak szimplán boldog reggele van, ám legbelül tudta, hogy mindez a másik fiú miatt van. Egész hétvégén rágondolt, és a kis kalandjukra. Pontosan emlékezett a menet előtti nevetésére, így valahányszor meghallotta fülében mosolyognia kellett.
Az iskola udvarán sétál végig, mikor megint meghallja ezt a nevetést. A hang irányába fordítja fejét, majd meglátja Sungjae-t sok-sok olyan fiú társaságában, akik nem ő. Valamiféle erő ködösíti be agyát, teljesen elborul az elméje. Ha tekintettel lehetne gyilkolni, ő jelenleg biztos azt tette volna. Viszont mikor a fiatalabbik fiú észre vette és integetett neki, szíve kihagyott egy ütemet, automatikusan mosolyogni kezdett és visszaintett. A fiú futni kezdett felé, majd a nyakába ugrott.
- Ravi! Úgy örülök, hogy újra találkozunk! –ölelte át Ravit szorosan.
- Én is örülök, Sungjae-ah. –ölelt vissza Ravi. Eltelt pár másodperc, mikor Sungjae menni akart, ám Ravi nem engedte őt. –Csak még ez kicsit, had maradjunk itt. – suttogta. Borzasztóan jó érzés volt neki a kezei közt tartani a fiút. Jó volt érezni kellemes illatát és a belőle áradó melegséget.
- Most már mennem kell Ravi, majd még beszélünk. – köszönt el tőle egy puszi keretében.
Az idősebb fiú, nem tudta mihez kezdjen magával. Egész nap a hétvége járt a fejében, Sungjae vonagló és izzadt meztelen testét látta maga előtt, ami miatt folyton merevedése lett. Ez játszódott le minden percben, órában, szünetben, egészen addig, míg meg nem unta. Ahogy kicsöngettek az ötödik óráról, Ravi úgy rohant ki a teremből, keresve azt, amelyikben a fiatalabbik fiú volt. Az osztálya, mint a heringek úgy robbantak ki az teremből, de Ravi sikeresen kapta el Sungjae karját és húzta el az iskola egyik eldugott részébe.
- Nem bírok magammal, könyörgök neked Sungjae, lógjunk el és csináljuk. –lökte a fiút a falnak.
- És ez nekem miért éri meg?
- Mert újra felírhatsz a listádra.
- Áh, kétszer nem írok fel senkit.
- De… de… de én nagyon akarom!
- Belemegyek, de csak akkor, ha kimondasz egy kilenc betűs szót.
- Még is mit?
- Segítek neked, te kis buta. „Sz”-el kezdődik.
- De… én azt még nem tudom mondani.
- Biztos vagy te benne? –húzta fel szemöldökét Sungjae, majd nyakkendőjénél fogva vonta magához szerelmét egy mély és szenvedélyes csókra. – Mond ki. –suttogta.
- Szeretlek, szerelmem. –mondta Ravi átölelve Sungjae nyakát.
- Én is szeretlek, RaviCica. 

2 megjegyzés:

  1. Lenne ebből második resz mert annyira jó volt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálatos módon ezt csak egy részesre terveztem, de ne aggódj, mert még rengeteg ilyen és ehhez hasonló történet van a tarsolyomban.:3 de köszönöm szépen a kommented ♥
      Shiro-chan

      Törlés